Echte framboos, de smaakmaker!

Ontdek de frisse smaak van de rode mocktail

92 Plus - Mocktails voor de professional - De rode mix bereiden - roodkleurige mocktail

N°01

Rode mocktail met Finley Citroen & Vlierbloesem

Een belangrijk component in onze rode mocktail is de natuurlijke frisheid van framboos. Daarmee bedoelen we dan de échte framboos, want die is niet mierzoet van nature. Die frisse smaak doet het heel goed met het aromatische karakter en de frisheid van de citroen in de Finley-limonade.

N°02

Rode mocktail gecombineerd met Elderflower tonic

De kinine van de tonic zorgt samen met de ‘salted lemon’ van de blend voor intensiteit en lengte in de smaak. Een perfect huwelijk dus!

Meer drankjes die passen...

Afwerking van jouw rode mocktail naar wens!

Beide rode mocktails werk je af met:
Citroenmelisse, verbena, munt, viooltjes, verse framboos, aalbessen, veenbessen of rozenblaadjes.
Deze drankjes doen het ook prima met de rode mix:
Diverse citroenlimonades, fruitige tonics, ginger ale, spuitwater, gearomatiseerd water, gini.

Met de harmonieuze ondersteuning van gember!

Groene mocktail met vegetale smaken en diepgang...

92 Plus - Mocktails voor de professional - De groene mix bereiden - mocktail met pit

N°01

Groene mocktail in combinatie met ginger ale

In deze mixer tref je de vegetale smaken van kiwi en appel. De gember ondersteunt die smaken op een harmonieuze manier en zorgt voor diepgang. Je scoort met vlag en wimpel wanneer je deze mocktail serveert…

N°02

Groene mocktail met pure tea, parelende zwarte thee of ice tea

De groene mixer zorgt voor frisheid, terwijl de theïnes van de zware thee structuur biedt. Dit is balans ten top. Het resultaat is een pittige mocktail die niet moet onderdoen voor zijn alcoholische tegenhangers.

Andere drankjes die een prettige match vormen...

Groene mocktail garneren is een koud kunstje!

Afwerken doe je als volgt:
De ginger ale mocktail werk je af met kiwi, limoen, bergamot, komkommer, basilicum(achtigen), yuzu of witte bloemen, zoals jasmijn of lelie. De mocktail met thee kun je garneren met basilicum(achtigen), limoen of bergamot.

Deze drankjes vormen ook een prettige match:
Diverse citroenlimonades, fruitige tonic, ginger ale, spuitwater, gearomatiseerd water, gini.

Een mocktail met pit!

Pompelmoes voor een fris bittertje, gember voor structuur...

92 Plus - Mocktails voor de professional - De gele mix bereiden - fris non-alcoholisch bittertje

N°01

Gele mocktail met Grapefruit & Orange Lemonade (Franklin & Sons)

De pompelmoes van de limonade zorgt voor een fris bittertje, terwijl de gembertoetsen van de mixer de mocktail structuur en lengte geven. De sinaasappel verzacht op zijn beurt de scherpte. Dat zorgt ervoor dat ook mensen voor wie gember net iets te veel pit heeft, deze mocktail zullen smaken. De gember ondersteunt binnen deze mixer bovendien mooi de vegetale smaken van groene vruchten plaatsen en biedt extra diepgang.

N°02

Combo van gele en groene mix met Lipton Matcha Green Ice Tea/Tonic

In deze bijzondere mocktail ondersteunen de Aziatische smaken zoals het citroengras en gember binnen deze blend de elegante smaak van matcha. Dit zijn geboren soulmates! Bovendien zorgt de komkommersmaak in deze matchablend voor een vegetale frisheid, wat deze mocktail uitermate geschikt maakt voor foodpairing.

Varieer naar hartenlust met allerlei drankjes!

De gele mocktail biedt quasi eindeloze mogelijkheden tot combineren...

Afwerking van deze mocktails:
De mocktail met grapefruit kun je afwerken met gekonfijte gember, citroengras, kefir, limoenblad, verse gember, citroen, yuzu, jalapeño, citroenmelisse, citroentijm of limoen. De combo mocktail garneer je best met komkommer, chocolademunt, ananas, geconfijte of verse gember, citroengras, kefir, limoenblad, citroen, yuzu, jalapeño, citroenmelisse, citroentijm, limoen.

Enkele drankjes om mee te variëren
Gemberbier, indian tonic, Arizona iced tea, multivruchtenlimonade.

Nog meer recepten ontdekken? We zijn er voor jullie!