De som is groter dan de delen!

Wij zijn Hannes & Maureen

Wij zijn Hannes & Maureen. Waarom 92PLUS het uithangbord werd van Maureen Nauwelaerts en Hannes Desmedt en wat er schuilgaat achter deze vlag? Je ontdekt het hier.

Hannes Desmedt

Gepassioneerd sommelier

Heerlijke smaken en belevingen creëren, dat is de grote passie van Hannes Desmedt. Dat ontdekte hij al tijdens zijn studie als sommelier en gastronoom. Hij raakte geboeid door smaken en aroma’s van aperitieven, digestieven, cocktails en mocktails.

Top leerscholen

Als topleerscholen kun je nauwelijks hoger mikken. Hij werkte meer dan drie jaar bij Hertog Jan als sommelier en bartender. Zijn talenten ontwikkelde hij verder bij Hof van Cleve als barman en chef de rang. Ondertussen bleef hij zich bijscholen in verschillende disciplines, waaronder Mocktails & Healthdrinks.

Honger naar perfectie

Dé rode draad in zijn carrière is wel de onstilbare honger naar perfectie binnen de topgastronomie. Zijn punctualiteit, loyaliteit, creativiteit en torenhoge ambitie werden beloond met de titel van ‘Best Sommelier’ en ‘Best Main Course Pairing’ tijdens de Copa Jerez in Spanje en een finaleplaats tijdens de bekende cocktailwedstrijd Diageo World Class Belgium.

Maureen Nauwelaerts

Gefascineerd door smaken

Passie in alles wat ze doet, dat zit Maureen in de genen. Op haar 23ste bleef ze op West-Vlaamse bodem steken. In de loop der jaren ontmoette ze tal van boeiende mensen en nieuwe talenten en ging haar fascinatie voor smaken en geuren steeds dieper.

Culinaire mediamadam

Je kunt Maureen gerust omschrijven als sterke mediamadam met een ingebakken passie voor culinaire kwaliteit en interieur. Liefst 25 jaar ervaring heeft ze in de media, waarvan zo’n 20 jaar als uitgeefster. Zo werd het magazine Smaak groot onder haar vleugels en was ze de drijvende kracht achter tal van boeken.

Smaakvolle mocktails

Alcohol is niet ideaal als je nog moet werken of de baan op moet. Een geschikt en smaakvol passend drankje zonder alcohol vinden is minder evident. Laat staan om een  non-alcoholisch drankje te krijgen dat goed matcht met het gerecht van jouw keuze. Daarom steekt ze haar schouders met veel plezier onder smaakvolle mocktails die zich lenen voor foodpairing.

What's in a name...

Waarom 92PLUS?

Namen met een dubbele bodem hebben bij Maureen en Hannes een streepje voor…

De toverformule achter 92PLUS

92plus staat garant voor heerlijke mocktails. Om tot 92plus te komen hoef je gelukkig geen al te ingewikkelde berekeningen doen. De 92 krijg je al wanneer je het geboortejaar van sommelier Hannes Desmedt neemt. De plus staat enerzijds voor Maureen Nauwelaerts met haar passie voor ‘good food’ en anderzijds voor jezelf. Wij zorgen voor de kwalitatieve basis van je mocktail. Jij pimpt die tot je eigenversie met de juiste tonic, frisdrank, kruiden, enzovoort.

Een krachtige toverformule zonder veel abracadabra.