Mocktails voor de professional

Voor wie maken we onze 92PLUS blends?

Met onze blends richten we ons op de horecazaken die hun klanten op een efficiënte manier kwaliteit willen bieden. Zo kunnen zij een treffend antwoord bieden op de stijgende vraag naar non-alcoholische maar toch originele drankjes.

Wat de reden ook is om een glas alcohol te laten staan – bob van dienst, gezondheidsredenen of religieuze overtuigingen -, ook die klanten hebben recht op een lekker en origineel drankje. Kortom, de mocktail is dé absolute hit onder de dranken van vandaag!

92plus - mocktails voor professionals - gele mocktail - drieluik - premium mocktails horeca
92plus - mocktails voor professionals - rode mocktail - drieluik - premium mocktails voor horeca
92plus - mocktails voor professionals - groene mocktail - drieluik - premium mocktails voor horeca

Mocktails voor de professional

Waarom de 92PLUS blends gebruiken?

Tijdswinst

‘Time is money’, zeker in de Horeca. Je wilt klanten niet laten wachten en toch kwaliteit leveren? Dan zijn onze blends de ideale oplossing.

Gebruiksgemak

Eens je een eigen recept hebt klaargestoomd is het een fluitje van een cent om telkens opnieuw dezelfde mocktail met dezelfde smaak en look te serveren.

Zero foodwaste

Je gebruikt enkel wat je nodig hebt en de rest van de mix bewaar je voor de volgende mocktail. Geen verlies van kostbare basisproducten.

Eindeloze variaties

Je hebt onze basisadviezen en recepten maar je kunt je eigen creativiteit botvieren en er zelf op los experimenteren en oneindig veel mocktails creëren.

Food pairing

Door juist te kiezen bij het toevoegen van ingrediënten, creëer je een mocktail die past bij elk gerecht en geef je “food pairing” een nieuwe dimensie.

Kostprijs

Door gebruik te maken van onze blends wordt het een koud kunstje om de ‘foodcost’ te berekenen en een correcte prijs te plakken op jouw mocktail.

Geïnteresseerd in onze alcoholvrije blends?

Verse vruchten en natuurlijke zoetstoffen!

Wat is de basis van de 92PLUS blends?

Als voorvechters van ‘pure food’ hebben we gekozen voor natuurlijke ingrediënten, verse vruchten en natuurlijke zoetstoffen. Die werden samengevoegd tot verrassende mixen, met als surplus specerijen, verse kruiden en hydrolaten uit diverse planten.

Onze blends vormen de ideale basis voor gastronomische drankjes die uitstekend samengaan met topgerechten. Ze zijn ook perfect als aperitief te serveren. Niet alleen zijn ze gemaakt met natuurlijke aroma’s en vrij van pretbedervers zoals kleurstoffen en gluten, dit zijn ook de enige premium mocktailblends op de markt die écht lekker zijn of smaken.